Pomóż pomagać

Wobec ogromnych potrzeb wynikających z otrzymywanych codziennie zgłoszeń dotyczących ciężkiego losu zwierząt, apelujemy o wsparcie naszych działań. Praca społeczna świadczona przez członków Stowarzyszenia i wolontariuszy jest niewystarczająca. Jesteśmy wdzięczni za każdy rodzaj udzielonej pomocy – nawet drobny gest jest iskierką nadziei dla naszych podopiecznych.

POMOC FINANSOWA

Przyjmujemy pomoc finansową w postaci wpłat na konto ( nr rachunku bankowego: 68 1240 1372 1111 0010 2812 7861) bądź – jako organizacja pożytku publicznego- przekazania 1% podatku dochodowego od osób fizycznych (nr KRS 0000324532).

DARY RZECZOWE

Można przynieść do biura Stowarzyszenia dary rzeczowe, tj. karma, koce, miski, smycze, obroże i inne akcesoria dla zwierząt.

ADOPCJE

Stale potrzebujemy nowych domów dla zwierząt. W dziale „Nasze Zwierzaki”, zakładce „Do Adopcji” przedstawiona jest lista zwierząt potrzebujących domów.

DOMY TYMCZASOWE

Forma pomocy dla zwierzaka polegająca na zapewnieniu mu opieki bezpośredniej do czasu znalezienia stałego domu.

WIRTUALNA ADOPCJA

Nieocenioną pomocą osób, które nie mogą zabrać zwierzaka do swojego domu będzie wirtualna adopcja polegająca na opiece nad wybranym zwierzakiem na odległość w postaci systematycznej pomocy materialnej na jego rzecz. Wybierz zwierzaka z działu „Nasze Zwierzaki”, zakładki „Do adopcji” spośród oznaczonych „objęty wirtualną adopcją” i wypełnij formularz wirtualnej adopcji (do pobrania tutaj)

TRANSPORT

Nieustannie potrzebna jest pomoc w transporcie zwierząt do weterynarza czy nowych domów, jak i podczas interwencji prowadzonych przez naszych członków. Jeżeli chcesz i masz możliwość zapewnienia od czasu do czasu transportu, zgłoś się do biura lub skontaktuj z nami telefonicznie/mejlowo. Serdecznie dziękujemy za serce okazane potrzebującym zwierzętom.